segundo descubrimiento gastrónómico de la semana digno de mención.
Enric me ha hecho la inmejorable propuesta de hacernos un homenaje en el Relais de Venise http://www.relaisdevenise.com
para amantes de la carne. existen sólo tres restaurantes, uno en París, otro en Londres y el de Barcelona que está en Pau Claris (casualidades de la vida, justo delante del japonés de ayer).
sólo existe un plato, siempre el mismo, de lo único que tienes que ocuparte es del punto en el que quieres la carne. impresionante. primero tomas una ensalada con una salsa buenísima (y secreta) y después el entrecot con patatas. de postre sí hay muchísima variedad, pero nosotros nos hemos decantado por le plateau de fromages y le Vacherin du Relais (postre con helados, merengue y chocolate caliente).
"Founded 1959 in Paris by wine grower M. Gineste de Saurs, whose daughter Mme. Godillot now owns and runs the restaurant, Le Relais de Venise 'L'Entrecôte' centres around one very simple menu – a starter of a green salad with walnuts, followed by trimmed sirloin steak and chips with it's famous sauce and to finish, a selection of desserts. The most famous aspect of Le Relais de Venise 'L'Entrecôte's' reputation is the secret sauce – a recipe that has been in the family for many years. Very few people know the sauce's ingredients, making it one of Parisian cuisine's closest guarded secrets. Despite many efforts by various competitors to rival the secret sauce, none have succeeded, making Le Relais de Venise l'entrecôte a true original.
With such a simple menu, the key to Le Relais de Venise l'entrecôte's success is the quality of the ingredients. Following six months of intense research the very best suppliers in London have been sourced, including the renowned Donald Russell, supplier to the Queen, who will supply the restaurant with its beef.
Despite the simple starter and main course, diners will be able to indulge in the gastronomic delights of Le Vacherin du Relais (a towering mound of meringue, ice cream and chocolate sauce) and classic Profiterolles au Chocolat"
qué sería de la vida sin placer? una tortura!
1 comentario:
Ternera, ternera, ternera casi cruda mmmmhhhhhhh. Y encima helado, pfffff.
Que envidiaaaaaaaaaaaa.
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